Τραγική κατάληξη είχε η πτώση του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά, από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πεντέλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο θάνατος του 38χρονου προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου μεζονέτας όπου διέμενε με τους γονείς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικές πηγές αποφεύγουν να προσδιορίσουν με ακρίβεια από τι προκλήθηκε η πτώση του άνδρα.

Κάποιες πηγές από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν έσπευσαν να προεξοφλήσουν ότι πρόκειται για δυστύχημα. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η αστυνομία απέφευγε να το επιβεβαιώσει. Σε κάθε περίπτωση αυτήν την ώρα διερευνώνται τα αίτια της πτώσης του 38χρονου. 

Άλλες πηγές σημειώνουν πως ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διερευνάται αν είχε νοσηλευθεί κατά το παρελθόν. Tο χτύπημα για τον πατέρα Γιώργο Δημαρά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι είναι βαρύ. Συγκλονισμένα από το τραγικό συμβάν είναι και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συλλυπητήριά τους για την τραγική απώλεια του γιου του εκφράζουν συνάδελφοι του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Τα συλλυπητήριά του έσπευσε να δώσει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Παράλληλα, τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό και στην οικογένειά του για την απώλεια του γιου τους, έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συλληπητήρια εξέφρασαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης