Την Παρασκευή 2 Ιουλίου η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, Κατερίνα Καινούργιου, έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς την ηλεκτρονική μας εφημερίδα για το περιεχόμενο τριών δημοσιευμάτων της στήλης «Ο Υπο-Κοσμικός», τα οποία είναι τα εξής:

1  (https://www.zougla.gr/media/article/statistiki-sta-tis-ti-vi-i-katerina-kenourgiou-nomizi-oti-ine-parousiastria-tou-skai),

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2  (https://www.zougla.gr/media/article/katerina-kenourgiou-eftase-i-ora-tis-ali8ias),

3  (https://www.zougla.gr/media/article/i-ekpompi-tis-kenourgiou-kseftilizi-ke-ti-dipli-dolofonia-sta-glika-nera).

Το εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου (για να το δείτε ολόκληρο κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απάντηση στο εξώδικο

Και τα τρία δημοσιεύματα συντάχθηκαν και αναρτήθηκαν στο πλαίσιο μίας αιχμηρής μεν, αλλά πάντα καλόπιστης κριτικής. Πολλές φορές η κριτική αυτή, όταν μάλιστα βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και αντικειμενικά συμπεράσματα, είναι δυσάρεστη. Αλλά αυτή είναι η δουλειά της τηλεκριτικής.

Σε καμία περίπτωση ωστόσο τα δημοσιεύματα αυτά δεν στόχευαν σε «οργανωμένο σχέδιο επαγγελματικής εξόντωσής σας», όπως ισχυρίζεστε. Μακράν ημών τέτοιες σκέψεις. Σας διαβεβαιώνουμε πως ποτέ δεν είχαμε την πρόθεση -πόσο δε μάλλον τον στόχο- να σας απαξιώσουμε σε προσωπικό επίπεδο και να σας πλήξουμε επαγγελματικά. Όμως το επάγγελμα του παρουσιαστή προϋποθέτει τη δημόσια έκθεσή του στην κριτική. Δεν γίνεται αλλιώς. Η κριτική, αν δεν είναι αιχμηρή όταν πρέπει, δεν ανταποκρίνεται στον ρόλο της.

Λυπούμαστε πραγματικά αν τα δημοσιεύματα αυτά λόγω της αιχμηρότητάς τους σας προκάλεσαν δυσάρεστα συναισθήματα. Αντιλαμβανόμαστε επίσης πως η λήξη της τηλεοπτικής σεζόν είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος με πολλές εντάσεις, άγχη και προβλήματα. Πιστέψτε μας πάντως πως ούτε μία λέξη των δημοσιευμάτων αυτών δεν χρησιμοποιήθηκε κακή τη πίστει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης