Ανοικτή συζητηση για την ανεξέλεγκτη, όπως τη χαρακτηρίζουν, κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις μηχανές- «γουρούνες», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00, στο πρώην Δημαρχείο Μαλλίων με πρωτοβουλία των επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων των Μαλλίων.

Αφορμή στάθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε την Τρίτη 29 Ιουλίου, στην έξοδο των Μαλίων, με θύμα έναν 60χρονο άντρα ο οποίος οδηγήθηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ τραυματισμένος, στην προσπάθειά του να αποφύγει μια «γουρούνα» με οδηγό έναν ανήλικο ισραηλινό τουρίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνάντηση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος του Δ. Χερσονήσου κ. Γ. Μαστοράκης, στελέχη της αυτοδιοίκησης και αρκετοί εκπρόσωποι επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων των Μαλλίων και της ευρύτερης περιοχής ενώ τη συζητηση συντόνισε από πλευράς φορέων και κατοίκων της περιοχής ο κ. Ν. Λαμπρινός.

Ο κ. Αυγενάκης κατά την τοποθέτησή του σημείωσε: «Ξεκινάμε σήμερα με αφορμή τη σημερινή ανοικτή συζήτηση με τους κατοίκους κ φορεις της περιοχής αλλά με τη νέα Δημοτική Αρχή νέο γύρο πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της τραγικής κατάστασης που δημιουργούν εδώ και χρόνια οι εκατοντάδες ανεξέλεγκτοι οδηγοί τετράτροχων εντός του οικισμού με αρκετά θύματα κάθε χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Μάλλια ειναι τόπος πανέμορφος, ιστορικός και ευλογημένος και όχι τόπος της αναρχίας και της ασυδοσίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης