Ληστεία που είχε γίνει πριν από περίπου δύο μήνες σε σπίτι ηλικιωμένης στην Πιερία, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, για την υπόθεση συνελήφθη χθες το πρωί στην Αττική ένας μετανάστης και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του συνεργού του, για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε, τα δύο άτομα μαζί με ακόμα άγνωστο συνεργό τους, παραβίασαν το μεσημέρι της 15ης Φεβρουαρίου 2020 παράθυρο οικίας ηλικιωμένης, την ακινητοποίησαν με χρήση βίας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Σε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο με γεμιστήρα, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα περίστροφο, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (tazer) και διάφορα κοσμήματα.

Στο σπίτι του συλληφθέντα εντοπίστηκαν και δύο ακόμα μετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης