Εξιχνιάσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, η αρπαγή 14χρονου ανηλίκου που διαπράχθηκε στις 10-10-2014 στις Αχαρνές Αττικής.

Δράστες είναι τέσσερα άτομα, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 15, 19, 21 και 25 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το πρωί της 10-10-2014 στις Αχαρνές τέσσερα άτομα, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγισαν τον 14χρονο ο οποίος μετέβαινε στο σχολείο του και με χρήση σωματικής βίας, τον επιβίβασαν στο όχημα και του αφαίρεσαν τα κλειδιά του σπιτιού του.

Το σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια του 11χρονου

Ακολούθως τον οδήγησαν σε οικία, στην οποία παρέμεινε με έναν εκ των δραστών. Οι υπόλοιποι δράστες αποχώρησαν και όταν επέστρεψαν τον έβαλαν πάλι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν τυλιγμένο με σεντόνι σε γειτονιά στις Αχαρνές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της ιδίας ημέρας μετέβη στο Τ.Α. Αχαρνών η μητέρα του ανηλίκου (αρμενικής καταγωγής) και κατήγγειλε ότι άγνωστοι, χωρίς ίχνη παραβίασης της κεντρικής εισόδου της κατοικίας της, είχαν εισέλθει εντός και είχαν αφαιρέσει χρήματα (11.000 ευρώ), κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η οδός Αρματωλών στο Καματερό

Η γειτονιά του 11χρονου

Απογευματινές ώρες της 18-10-2014 εντοπίσθηκε και συνελήφθη στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, ο 15χρονος. Αναζητούνται οι υπόλοιποι δράστες.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης