Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πύργου η δολοφονία ενός 67χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, η οποία είχε γίνει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στο Επιτάλιο Ηλείας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο άτομα. Ο ένας εκ των δραστών, 33 χρόνων, βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος είχε συλληφθεί στις 22 Δεκεμβρίου του 2011 από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, ως μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες και κλοπές στην Αχαΐα, στην Αιτωλοακαρνανία και στη Φωκίδα.
Για αυτήν την υπόθεση, μάλιστα, ο 33χρονος δικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, το οποίο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Οι δύο δράστες είχαν πάει στις 30 Νοεμβρίου του 2011 στο πρατήριο υγρών καυσίμων του 65χρονου, που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος του Επιταλίου, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Όταν ο 65χρονος αντιστάθηκε, οι δράστες τον έριξαν στο έδαφος, τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια διέφυγαν με κλεμμένη μηχανή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης