Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία η δολοφονία μιας 84χρονης στα Πατήσια που είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο. Οι δράστες την λήστεψαν αφού πρώτα την είχαν ακινητοποιήσει «προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αναπνευστικών οδών». 

Πρόκειται για δυο Έλληνες και τρεις Αλβανούς που είχαν ακολουθήσει την άτυχη ηλικιωμένη στο διαμέρισμα της στην οδό Μυλιαράκη όταν εκείνη επέστρεφε από τον φούρνο όπου είχε πάει για να αγοράσει ψωμί. Αφού άρπαξαν ότι βρήκαν στο διαμέρισμα εξαφανίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακή της Αγγλίας για άλλα αδικήματα ενώ ένας από τους συνεργούς του κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Όσα τραγικά συνέβησαν μέσα στο διαμέρισμα τα αντιλήφθηκε ο γιος της ηλικιωμένης όταν ξύπνησε καθώς κοιμόταν στο διπλανό διαμέρισμα και δεν είχε ακούσει το παραμικρό.

Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών προέκυψε ο τρόπος δράσης και ο ρόλος καθενός στην εγκληματική πράξη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης