Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ενός 33χρονου μετανάστη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα στην περιοχή των Πατησίων.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το βράδυ της Δευτέρας, ο 33χρονος μετέβη σε καφετέρια της περιοχής στην οδό Αχαρνών και έπειτα από διαπληκτισμό, για άγνωστη αιτία, με ομάδα μεταναστών πυροβόλησε εναντίον τους. Ακολούθησε η καταδίωξή του από άτομα που έφεραν μαχαίρια, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια μέρα, μαζί με το θύμα, βρέθηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αθήνας δύο άτομα ηλικίας 26 και 28 ετών, τα οποία -όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν ενεργό συμμετοχή στην ανθρωποκτονία και ως εκ τούτου συνελήφθησαν.

Περαιτέρω, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται επιπλέον ένας 28χρονος συνεργός τους. Από την αυτοψία στην περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο μαχαίρια και ένας κάλυκας.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης