Εξιτήριο έλαβε ο 11χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας από μεγαλύτερους μαθητές, στο προαύλιο του σχολείου τους στα Άνω Πατήσια. 

Ο μικρός μαθητής νοσηλευόταν από την Τετάρτη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ πλέον προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη μέσα στο ίδιο του το σχολείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως όλα έγιναν την Τετάρτη λίγο πριν το σχόλασμα, όταν ο μαθητής της πέμπτης δημοτικού βρέθηκε περικυκλωμένος από άλλα παιδιά και δέχθηκε βίαια χτυπήματα με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο.

«Ήταν παιδιά από την Έκτη δημοτικού ήταν και παιδιά από την Τετάρτη δημοτικού και παίζανε διαφορετικά ποδόσφαιρο. τα παιδιά της Έκτης, το έπαιζαν μάγκες και καλά και έλεγαν να φύγουν αυτά της Τετάρτης από εδώ και όλο τους πήγαιναν από γήπεδο σε γήπεδο. Το παιδί αυτό τους λέει: “εγώ εδώ θέλω να παίξω” και αυτοί πήγαν κατά πάνω του, 5 άτομα, κάπου εκεί ήταν, και άρχισαν να τον βαράνε. Έπεσε κάτω και του ανοίξανε την μύτη. Ο (…) ήταν ένας και οι άλλοι ήταν 10», δήλωσε συμμαθητής του 11χρονου μαθητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης