Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής σε εξοχικές κατοικίες που διεπράχθησαν πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν ως δράστες το βράδυ του Σαββάτου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, έπειτα από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, τέσσερις υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας από 27 έως 43 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι δράστες το χρονικό διάστημα από 16-06-2015 έως 10-07-2015 διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε εξοχικές κατοικίες, από τις οποίες αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, είδη οικιακής χρήσης, μικροεργαλεία κ.ά.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι όπου διέμεναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος των κλοπιμαίων, καθώς και μια μεταλλική απομίμηση πιστολιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ διερευνάται η προέλευση των υπολοίπων.

Επιπρόσθετα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την τέλεση των προαναφερόμενων αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης