Μεγάλη ένταση επικράτησε τη Δευτέρα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όταν ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Πατήσια, Αν. Θεοδωρόπουλος, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη, προκαλώντας την οργή του δημοσιογράφου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Παπαδάκης εξερράγη κατά του δικηγόρου, λέγοντας ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώνει την τιμή και την υπόληψή του. Επιπλέον, δήλωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο κ. Θεοδωρόπουλος προσπάθησε αρχικά να υπερασπιστεί τον εντολέα του, λέγοντας ότι στη δικογραφία που έλαβε την Παρασκευή δεν υπάρχει κανένα μήνυμα του κατηγορουμένου προς την ανήλικη, και γι’ αυτό, όπως είπε, ανέλαβε την υπόθεση.

 

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι καταργείται το τεκμήριο της αθωότητας και δεν πρέπει να δικάσουμε τον ιερέα αν δεν τον ακούσουμε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η καταγγελία έγινε όταν ο ιερέας σταμάτησε να βοηθάει την οικογένεια της ανήλικης από το φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας.

Συμπλήρωσε, δε, ότι στο πλευρό του ιερέα θα έρθουν 9 μάρτυρες υπεράσπισης και ότι την ημέρα που καταγγέλλεται ο βιασμός υπήρχε πανήγυρη στον Ναό και ήταν αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο με τόσο κόσμο στην εκκλησία.

Ο συνήγορος διαβεβαίωσε πως ο εντολέας του ουδέποτε είχε σωματική επαφή με την ανήλικη και τόνισε ότι το Ανηλίκων τον παρακολουθούσε επί 3 μήνες προτού παρέμβει, χωρίς να εντοπίσει το παραμικρό.

Στο τέλος ο κ. Θεοδωρόπουλος, χάνοντας την ψυχραιμία του από τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, επιτέθηκε απρόκλητα στον κ. Παπαδάκη, προκαλώντας τη δικαιολογημένη έκρηξή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης