Η μητέρα του 3χρονου Θαλή εμφανώς σοκαρισμένη και θυμωμένη ανέφερε πώς ανακαλύφθηκε ότι ο γιος της είχε παραμείνει εντός του σχολικού λεωφορείου εχθές στην Παλλήνη. Όπως δήλωσε η ίδια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς η ίδια το είχε συνοδεύσει μαζί με το αδελφάκι του στο σχολικό λεωφορείο.

Την ώρα που η δασκάλα την κάλεσε στο τηλέφωνο άρχισε να ουρλιάζει και έλεγε στους υπευθύνους να της βρουν το παιδί της. Μάλιστα, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανεύρεσής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικώς το παιδάκι από τις 7:30 έως τις 11:20 ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του  στο σχολικό και έκλαιγε και ο μικρός από χθες  νοσηλεύτηκε στο Παίδων Πεντέλης, ενώ εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγους.

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το λάθος που έγινε. Δεν ξέχασαν μια τσάντα, τα γυαλιά, ξέχασαν ένα παιδί! Να πληρώσουν γι’ αυτό που έγινε», κατέληξε η μητέρα του 3χρονου Θαλή.

Σε δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε: «Το βράδυ ξυπνάμε συνέχεια και γι’ αυτό θέλω να τον ξαναδεί ο παιδοψυχολόγος. Κατά τα άλλα, σωματικά όλοι οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει είπαν ότι ήταν εντάξει. Απλά είχε ανεβασμένο σάκχαρο με το που πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε φτάσει 200 και οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να οφείλεται στο άγχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης