Missing Alert για την εξαφάνιση του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Παλλήνη, εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η υπόθεση προσλαμβάνει διαστάσεις θρίλερ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας άφησε σημείωμα με το οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδελφό του. 

«Τα αφήνω όλα στον αγαπημένο μου αδελφό…». Αυτές τις λίγες λέξεις έγραφε στο σημείωμα που είχε αφήσει στην τραπεζαρία του σπιτιού του στα Γλυκά Νερά ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, το κινητό τηλέφωνο του οποίου φαίνεται ότι έκλεισε λίγο πριν τις 4 το πρωί.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται, ο Σταύρος Δογιάκης εξαφανίστηκε τη νύχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα (21/6). Προηγουμένως είχε μπει στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, και πήγε σε γάμο. Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν είχε επιστρέψει, οι οικείοι του τον αναζήτησαν και εντόπισαν το σημείωμα. Αμέσως δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και κινητοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε το Missing Alert. 

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898» αναφέρει το «Χαμόγελο». 

Άγνωστη παραμένει προς το παρόν η αιτία που ώθησε τον 53χρονο να εξαφανιστεί ενώ οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσης και φοβούνται μήπως ο Σταύρος Δογιάκης βάλει σε κίνδυνο την ζωή του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταβέρνα «Κρητικός» είναι στέκι υπουργών, επιχειρηματιών και ανθρώπων της σόουμπιζ. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση. Υπενθυμίζεται ότι εκεί είχε δολοφονηθεί τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς του 2018 ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σπύρος Παπαχρήστος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης