Έκκληση να αναθεωρήσει την απόφασή της απηύθυνε προς την Π.Ν.Ο. ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μετά τη σημερινή απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να πραγματοποιήσει τελικά απεργιακές κινητοποιήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο κ. Μίχαλος κάνει «έκκληση προς τους ναυτικούς μας να επιδείξουν, έστω και την τελευταία ώρα, πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης και να αναθεωρήσουν την καταστροφική για την οικονομία και την κοινωνία απόφασή τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναμφισβήτητα, το δικαίωμα των εργαζομένων να διαμαρτύρονται και να κινητοποιούνται, όταν πιστεύουν ότι θίγονται τα δικαιώματά τους, είναι απόλυτα σεβαστό. Σε αυτές τις κρίσιμες όμως ώρες, είναι αδιανόητο να υπερισχύουν τα συντεχνιακά συμφέροντα. Όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα εμπόδια που εξασθενίζουν τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, περιορίζοντας τις διεκδικήσεις μας. Και η κυβέρνηση, από την πλευρά της, θα πρέπει να καθίσει εκ νέου άμεσα στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου μέσα στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας να ικανοποιήσει δίκαια αιτήματα της εργασίας» αναφέρει ο κ. Μίχαλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης