Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι γονείς της 17χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της, μέσα στο σπίτι τους στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής. Η νεαρή δράστης, κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς, χωρίς όμως αυτά να αποτελούν επίσημη κατάθεση, φέρεται να ανέφερε πως μαχαίρωσε την 22χρονη φίλη της γιατί είχαν προβλήματα στην σχέση τους και τσακώθηκαν. Η 17χρονη θα οδηγηθεί το απόγευμα στον εισαγγελέα, προκειμένου να απολογηθεί και να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Από την πλευρά τους οι γονείς της 17χρονης, εκφράζουν μέσω ανακοίνωσης που δόθηκε στα ΜΜΕ τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του θύματος, αναφέροντας παράλληλα ότι η κόρη τους αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και παρά την ιατρική βοήθεια που είχε δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας

Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτραπεί παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

«Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα της κόρη μας»

Παράλληλα σε δήλωση για την υπόθεση προχώρησε και ο ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, o οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 17χρονης. 

«Όταν ενημερωθώ από την κ. Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα» αναφέρει ο ποινικολόγος. «Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους, όπως το συγκεκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες» προσθέτει ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος. Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της» καταλήγει ο ποινικολόγος στην δήλωσή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης