Μετά την απολογία του στον ανακριτή προφυλακίστηκε ο 20χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του, μέσα στο σπίτι που διέμεναν, στο Αιγάλεω, την περασμένη Τετάρτη.

Ο νεαρός κατηγορούμενος ο οποίος δεν απάντησε στις ερωτήσεις του 27ου τακτικού ανακριτή, στον οποίο απολογήθηκε, επικαλέστηκε, το δικαίωμα της σιωπής καθώς, όπως είπαν οι συνήγοροί του, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ενώ ούτε οι ίδιοι έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, οι νομικοί παραστάτες του 20χρονου, δεν έχουν λάβει γνώση του συνόλου της δικογραφίας για να σχηματίσουν πλήρη άποψη για την υπόθεση. Ωστόσο, οι συνήγοροι του 20χρονου υπέβαλαν αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας πως δεν είναι σε θέση να δώσει κάποια εξήγηση για την πράξη του, την οποία δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει. Να σημειωθεί πως ο 20χρονος ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά το έγκλημα, είχε εμφανιστεί στη ΓΑΔΑ, με εμφανή ίχνη αίματος στην μπλούζα του από την άγρια δολοφονία της μητέρας του. Στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ φέρεται μάλιστα να είπε: «Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη μάνα μου».

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε ότι ο νεαρός πρέπει να προφυλακιστεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης