“Δεν ήθελα να τον σκοτώσω” αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο 29χρονος που σκότωσε τον 75χρονο πρώην πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου στο Αστροχώρι Άρτας,μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του εξερχόμενος του Πρωτοδικείου Άρτας. Σημειώνεται ότι την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό ήταν βουρκωμένος .

Η απολογία του διήρκεσε λιγότερο από 1 ώρα και με τη  σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δήλωσή του ο   δικηγόρος του κ.Γιάννης Σιαντής  από το δικηγορικό γραφείο του κ.Αλέξη Κούγια   ανέφερε πως βάσει υπομνήματος που έχει καταθέσει το εν λόγω δικηγορικό γραφείο ο 29χρονος αρνείται τις κατηγορίες ως  έχουν και δηλώνει μετανοιωμένος για  ότι κακό προκάλεσε.Ο  κ.Σιαντής σημείωσε πως δεν  υπάρχει  η κατηγορία πως αποπειράθηκε να  πνίξει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του μικρού τους παιδιού  .Ο 29χρονος όπως είπε αρνείται πλήρως την κατηγορία περί απόπειρας  ανθρωποκτονίας εις βάρος της πρώην συζύγου του και ότι τέλεσε  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση  την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε βάρος του πεθερού του .

 

Πηγή: epirus-tv-news.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης