Δύο ορφανά παιδιά, εκ των οποίων το ένα τραυματισμένο, άφησε πίσω ο αυτόχειρας πατέρας, που πριν στρέψει την κάννη του όπλου στον εαυτό του σκότωσε την μάνα των παιδιών του. Όλα συνέβησαν στη Στρατονίκη Χαλκιδικής χθες το πρωί. Οι γονείς της μητέρας βρήκαν τον οκτάχρονο εγγονό αγκαλιά με τη νεκρή κόρη τους μετά το φονικό. Φτωχά τα λόγια για να περιγράψει κανείς το δράμα που εκτυλίχτηκε μέσα στους τοίχους αυτού του σπιτιού στη Στρατονίκη απ’ όπου αστυνομικοί και ΕΚΑΒ έβγαλαν μέσα σε φέρετρα πρώτα την 39χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από το όπλο του 36χρονου συζύγου της και στη συνέχεια τον ίδιο που έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Ακόμη πιο τραγικό το ότι όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους το οποίο εντοπίστηκε τραυματισμένο δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του. Το παιδί περιφερόταν για ώρα από δωμάτιο σε δωμάτιο αφού ίχνη αίματος βρέθηκαν σε πολλά σημεία του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στο σπίτι του ζευγαριού στο οποίο μετακόμισαν μόλις πριν από ένα χρόνο. Το ζευγάρι για άγνωστους λόγους φέρεται να καυγάδισε και στη συνέχεια ο 36χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τη γυναίκα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του αυτοκτονώντας. Από τα θραύσματα τραυματίστηκε και το ένα από τα 2 παιδιά τους που εκείνη την ώρα ήταν στο σπίτι.

Αρκετή ώρα μετά έφθασαν στο σπίτι οι γονείς της 39χρονης -αφού στα αλλεπάλληλα τηλέφωνα τους δεν απαντούσε κανείς- αντικρίζοντας το αντρόγυνο νεκρό και το 8χρονο παιδί τους τραυματισμένο στο χέρι.

Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Ιατροδικαστής έφτασαν άμεσα στο σημείο. Από τη μακροσκοπική εξέταση προέκυψε ότι η γυναίκα έφερε τέσσερα τραύματα. Το πρώτο από πίσω στην πλάτη αριστερά ενώ τα άλλα τρία σε τράχηλο, ώμο και δεξιά μασχάλη. Θανατηφόρα ήταν η μία και μοναδική βολή του 36χρονου στον εαυτό του. Οι δυο τους εντοπίστηκαν σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, η μητέρα στο παιδικό δωμάτιο και ο πατέρας στην κρεβατοκάμαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιδί διακομίσθηκε αμέσως στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι ενώ νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας δίπλα του συνεχώς τη γιαγιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές. Η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο θάνατος του θύματος φαίνεται πως ήταν μαρτυρικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να την αποτελειώσει μπροστά στο οκτάχρονο παιδί τους και σε μια απελπισμένη προσπάθεια έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπο για να καλυφθεί. Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 το πρωί.

 

 

Πηγή: ΕΡΤ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης