Νέα στοιχεία προκύπτουν γύρω από το έγκλημα στα Πετράλωνα με τον 21χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο νονό του και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Ο 21χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο. «Τον σκότωσα και τον τεμάχισα, μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν», φέρεται να είπε ο νεαρός άνδρας στους αστυνομικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, στο οποίο εικονίζεται ο 21χρονος άνδρας, στις 01:43 τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο, να πετά τέσσερις φορές τα σκουπίδια σε κάδο απορριμμάτων.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα από αυτά που εξετάζουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας. Στον κόκκινο κύκλο διαγράφεται αχνά η σκιά του 21χρονου

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καφενείου, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές για την εξαφάνιση του 52χρονου, περιέγραψε στους αστυνομικούς έναν διάλογο που είχε με τον νεαρό άνδρα. «Ας κάνει αυτός τη ζωή του και εμείς τη δική μας», είχε δηλώσει ο 21χρονος στον ιδιοκτήτη του καφενείου.

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί το απόγευμα της Δευτέρας στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης