Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Χίου την υπόθεση του θανάτου του 77χρονου Κ.Π., που εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής, στην οικία του, στον Άγιο Μάρκο Βροντάδου.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο άτυχος 77χρονος έφερε, τραύμα από μαχαίρι στην περιοχή του αριστερού του ποδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας

Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις των Αρχών για το αν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια ή όχι, η ιατροδικαστική έκθεση δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Όπως αποκαλύφθηκε, το τραύμα στο πόδι από μαχαίρι ήταν αυτό που απέβη μοιραίο για τον άτυχο 77χρονο, που υπέκυψε από αιμορραγία, καθώς ο δράστης σημάδεψε στην κεντρική του αρτηρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι και αργά το απόγευμα της Δευτέρας η Αστυνομία πραγματοποιούσε έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου, προκειμένου να εντοπίσει το συγκεκριμένο μαχαίρι, που θα οδηγήσει τελικά σε ασφαλή συμπεράσματα για την ταυτότητα του δράστη.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος του 77χρονου, ήδη από το πρωί της Δευτέρας, κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που βρίσκονταν μαζί του την ώρα του θανάτου.

Με πληροφορίες από το politischios.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης