Στο νοσοκομείο της Έδεσσας κατέληξαν, την Παρασκευή, τρεις ποδοσφαιριστές της Πετριάς που αγωνίζεται στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, έπειτα από επεισόδια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άγιο Λουκά.

Συγκεκριμένα, στο 58ο λεπτό του αγώνα κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τρεις αθλητές τραυμάτισε ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα Νέων και σε αρκετές ακόμη ομάδες, ενώ πλέον φορά τη φανέλα του Αγίου Λουκά.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από… γαλλικά που αντάλλαξε με αντίπαλο παίκτη, στον οποίο εν συνεχεία όρμησε με άγριες διαθέσεις και άρχισε να τον γρονθοκοπά στο κεφάλι και το στήθος, ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πετριάς, βλέποντας τον αντίπαλό τους να χτυπά με μανία τον 16χρονο συναθλητή τους προσπάθησαν να παρέμβουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι ίδιοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας από τους νεαρούς έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα και στον θώρακα, ο δεύτερος έχει ραγισμένο χέρι, ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές και μώλωπες.

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας διεκόπη, ενώ προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν την κοινή γνώμη, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του.

Με πληροφορίες από το pamebala.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης