Το δράμα των προσφύγων που περνούν το Αιγαίο για να φτάσουν στην Βόρεια Ευρώπη έχει ευαισθητοποιήσει χιλιάδες κόσμο από όλη την Ελλάδα, που δείχνει την αλληλεγγύη του και βοηθά με κάθε τρόπο που μπορεί.

Μια ομάδα ναυαγοσωστών η «Lifeguard Hellas» θα μεταβεί στη Λέσβο εθελοντικά με στόχο να μην θρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα στις θάλασσές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Είμαστε η LIFEGUARD HELLAS, η Μάνια και ο Σπύρος, αλλά και OΛΑ τα παιδιά, οι ναυαγοσώστες μας, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μας, ακολουθούν τις δραστηριότητες μας, ασπάζονται την οπτική μας για τη ναυαγοσωστική, την αγάπη μας για την βοήθεια σε όποιον την έχει ανάγκη. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, εκπαιδευμένοι άρτια, με σωστό εξοπλισμό, με γερές βάσεις. Μοιραζόμαστε το πάθος γι αυτό που κάνουμε, το υπηρετούμε σεμνά και η απόφαση μας, να μεταβούμε στη Μυτιλήνη, την Δευτέρα 9/11/2015 με 10μελή ομάδα, ώστε να βοηθήσουμε με την τραγική αυτή κατάσταση που επικρατεί, έγινε αποδεκτή από τους ναυαγοσώστες μας.. ΑΜΕΣΩΣ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είμαστε περήφανοι γι αυτά τα παιδιά, αλλά και για όλους εσάς, γνωστούς κι αγνώστους που με τηλεφωνήματα και μηνύματα, μας στηρίζετε, μας προσφέρετε βοήθεια, λύσεις, εξοπλισμό. Είμαστε χαρούμενοι που από όλο τον κόσμο, από Αγγλία έως Αμερική και από Ολλανδία έως Αυστραλία, έχετε αγκαλιάσει αυτήν την δράση μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι 8 μέρες διαμονής που αρχικά προσανατολιστήκαμε, θα είναι πολύ περισσότερες, ήδη η δεύτερη ομάδα μας, είναι σχεδόν έτοιμη, αυτή η τραγωδία που εκτυλίσσεται στα παράλια των νησιών μας δεν έχει τέλος. Αντλούμε δύναμη από κάθε έναν από εσάς, κάθε ώρα που περνάει διαπιστώνουμε πόσο εξαιρετικά σημαντικό είναι να μη ξεχνάμε την ανθρωπιά μας… όποιος έχει δει, έστω κι ένα από τα μωρά που δεν τα κατάφεραν σε αυτό το ταξίδι… μπορεί να καταλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είμαστε ΜΚΟ, δεν έχουμε επιχορηγήσεις, είμαστε μια σχολή ναυαγοσωστικής και η ομάδα εθελοντών μας, η Safe&Rescue by Lifeguard Hellas, οι οποίοι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΕΣ.

τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 9530177, 6985662769(cosmote), 6937444507(wind) email : info@lifeguardhellas.gr, maniabikof@hotmail.com

ΠΗΓΗ: lifeguardhellas.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης