Zougla newsroom

Με ένα ειδικό διαρρηκτικό εργαλείο στο οποίο δεν αντιστεκόταν καμία πόρτα και καμία κλειδαριά ο 46χρονος διαρρήκτης από τη Βουλγαρία είχε… «ανοιχτή πρόσκληση» για όλα τα διαμερίσματα της Πάτρας. Μόνο που εκείνος και οι συνεργοί του έδειχναν προτίμηση στους επάνω ορόφους των πολυκατοικιών. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών να τον συλλάβουν, μόλις έφτασε η πληροφορία στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ότι επανεμφανίστηκε, καθώς και τον περασμένο Οκτώβριο κατηγορείται ότι έκανε διαρρήξεις στην πόλη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος αντιστάθηκε ενώ οι συνεργοί του διέφυγαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η zougla.gr εξασφάλισε βίντεο από τη δράση του αλλά και από τον τρόπο που χειριζόταν το διαρρηκτικό εργαλείο. Ο 46χρονος είχε χαρακτηριστικό τρόπο δράσης, όπως φάνηκε από την έρευνα των αρχών. Όταν έμπαινε στις πολυκατοικίες φορούσε γυαλιά ηλίου και όταν έφευγε φορούσε ένα κόκκινο ή ένα μαύρο καπέλο. «Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καπέλο ήταν ένα σινιάλο προς τους συνεργούς του. Το κόκκινο σήμαινε «κίνδυνο» ενώ το μαύρο ότι «όλα πήγαν καλά». Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, ο 46χρονος τον περασμένο Οκτώβριο φέρεται να έκανε έντεκα κλοπές και διαρρήξεις σε δέκα μέρες! Στην τελευταία του επίσκεψη στην Πάτρα, και πριν του περάσουν χειροπέδες, είχε προλάβει να κάνει σε τέσσερις μέρες επτά κλοπές. Η συνολική του λεία, σε χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, ξεπερνά τις τριάντα χιλιάδες ευρώ ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία αλλά και ένα σπρέι πιπεριού.

Ο Βούλγαρος όμως δεν ήταν κάποιος… τυχαίος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε απασχολήσει τις βουλγαρικές αρχές για κλοπές, ληστείες, εκρήξεις και σωματεμπορία ενώ η… χάρη του είχε φτάσει και στην Ισπανία όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για κλοπές. Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Δείτε τα βίντεο με τη δράση του διαρρήκτη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

Το διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποιούσε:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης