Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες 56χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται ότι τηλεφωνούσε σε ηλικιωμένους στη Βόρεια Ελλάδα και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά λέγοντας τους ότι συγγενείς τους έχουν τραυματιστεί.

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τον υπήκοο Βουλγαρίας (επ) ATANASOV (ον) MITKO του PASCO και της DUDA, γεννηθέντα την 29-3-1963, στη Βουλγαρία, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα απάτης, τελεσθείσης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, επί σκοπώ προκλήσεως βλάβης συνολικού ποσού άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο ίδιος μαζί με άλλα μέλη της σπείρας τηλεφωνούσε σε πολίτες και χρησιμοποιώντας το πρόσχημα τραυματισμού συγγενικού προσώπου το οποίο χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, προσπαθούσε να τους αποσπάσει χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το thestival.gr, εξιχνιάσθηκαν συνολικά 7 περιπτώσεις απόπειρας απάτης στην πόλη της Δράμας κατά τη διάπραξη των οποίων οι δράστες προσπάθησαν να αποσπάσουν συνολικά 173.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 12 Φεβρουαρίου του 2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης