Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου), η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, προσφέρει δωρεάν εξέταση μαστού (ψηλάφιση) και τεστ Παπανικολάου σε όλες τις Ελληνίδες, που επιθυμούν να εξεταστούν, στις 7 και 8 Μαρτίου 2012 (08:30 – 15:00).

Αν και δεν απαιτείται ραντεβού για την διενέργεια των εξετάσεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσερχομένων προτείνεται η τηλεφωνική εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μάλιστα, το προσωπικό της κλινικής συστήνει στις γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο διήμερο των γυναικολογικών εξετάσεων να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας τους, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η συνταγογράφηση φαρμάκων ή και περαιτέρω διαγνωστικών εξετάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση είναι μέρος της Ημερίδας «Υγεία της Γυναίκας – Πρόληψη» που διοργανώνει η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 (12:00 – 19:00) στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης