Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο. Ήδη οι αρχές κάνουν ελέγχους και δεκάδες μπλόκα στους δρόμους, ενώ παράλληλα ελέγχουν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις προκειμένου να εντοπιστούν οι δολοφόνοι που εκτέλεσαν τον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο ΙΧ που χρησιμοποίησαν οι δράστες και ένα δεύτερο καλάσνικοφ. Στο σημείο της εκτέλεσης οι αστυνομικοί εντόπισαν 28 κάλυκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είχαν επαλείψει τους κάλυκες με γράσο για να εξαφανίσουν κάθε δυνατότητα εντοπισμού γενετικού υλικού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κάμερα ασφαλείας πάνω από την είσοδο του γραφείου που έγινε η δολοφονία δεν λειτουργούσε, ωστόσο στη διάθεση των αρχών βρίσκεται υλικό από άλλα σημεία της διαδρομής που φαίνεται να ακολούθησαν οι δράστες.

Ακόμα οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση, έχουν ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ζακύνθου, όπου βρέθηκε και το αμάξι που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στη Ζάκυνθο βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής οι οποίοι είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του θύματος αλλά και ο Περιφερειακός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχος Αθανασόπουλος Θεόδωρος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης