Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 11:01
Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα
Βίντεο-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα το πρωί μια 77χρονη στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η γυναίκα, η οποία είναι Ελληνίδα εξ Αιγύπτου, βρέθηκε στις 07.30 από τον γιο της σε οικία επί της οδού Κοδριγκτώνος 35 και, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι. Ειδικότερα, ο γιος της την εντόπισε στο κρεβάτι της, σε ύπτια θέση, με το πρόσωπό της παραμορφωμένο από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα, ενώ το διαμέρισμα δεν ήταν ανάστατο.

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ένας 80χρονος (ανήκει επίσης στην κοινότητα Ελλήνων Αιγυπτιωτών), ο οποίος φέρεται να έμενε περιστασιακά με το θύμα και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε τάσεις φυγής.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και συνελήφθη. Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει δεν έχει ομολογήσει την πράξη του. Πάντως οι αστυνομικοί φαίνεται πως κατάφεραν να ταυτοποιήσουν στοιχεία που δείχνουν ότι ήταν αυτός που σκότωσε την 77χρονη. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με τους γείτονες, η 77χρονη είχε μετακομίσει στην περιοχή πριν από 2-3 μήνες. Ήταν ευγενική με όλους, ψώνιζε από τα γύρω καταστήματα, ενώ συνήθιζε να κάθεται στο παράθυρο.Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 18:48