Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την ενέδρα θανάτου σε φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό, συναγερμός σήμανε εκ νέου το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στην Αγία Παρασκευή.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 51 ετών, B. Χρυσόπουλος έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστου (ερευνάται το ενδεχόμενο να ήταν δύο οι δράστες) μέσα στον προαύλιο χώρο  του Νεκροταφείου της περιοχής.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο αυτού του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με τις Αρχές να εκτιμούν πως πιθανώς πρόκειται για άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των νονών της νύχτας…
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 21.30 το θύμα, που φέρεται παλιότερα να ήταν συγκατηγορούμενος γνωστού νονού της νύχτας, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στο συνδικάτο του εγκλήματος, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Νεαπόλεως.
Ο δράστης τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με τη μηχανή του προς άγνωστη κατεύθυνση. 
Μάλιστα όπως εκτιμούν οι Αρχές, το θύμα, που εξέπνευσε επί τόπου, πιθανότατα είχε στο σημείο κάποιο ραντεβού με τον άνθρωπο που του έκοψε το νήμα της ζωής. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Την αστυνομία ειδοποίησε γυναίκα που άκουσε τους πυροβολισμούς, καθώς και τη μηχανή, στην οποία επέβαινε ο δράστης, να φεύγει.
Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο αυτού του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, με τις
Αρχές να εκτιμούν πως πιθανώς πρόκειται για άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο στον ακήρυχτο πόλεμο των νονών της νύχτας.
Μάλιστα το θύμα, που ήταν μπλεγμένο με τα ναρκωτικά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φέρεται να είχε κατηγορηθεί παλιότερα για βαριές σωματικές βλάβες και συνεργεία σε ανθρωποκτονία.
Παράλληλα το 2009 είχε συλληφθεί στο Πόρτο Ράφτη μαζί με τον Παρασκευά Σερεμέτη (είχε απασχολήσει παλιότερα τις Αρχές για ληστείες τραπεζών), για κατοχή όπλων.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το θύμα, ανήκει σε γυναίκα, όπως διαπιστώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε αποκλειστικά στο zougla.gr τη μαρτυρία της γυναίκας που άκουσε το άγριο φονικό:

Δείτε τη μαρτυρία του κατοίκου της περιοχής, Μιχάλη Καλαρίτη, ο οποίος άκουσε τους πυροβολισμούς και προσέγγισε το όχημα του θύματος:

To αυτοκίνητο του θύματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης