Σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει ο 40χρονος Πατρινός που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου Κώστα Δημόπουλου, την περασμένη Τετάρτη στις 5 Φεβρουαρίου εντός της επιχείρησής του, στο Σούλι Πατρών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας, για τη τύχη του μετά τη διχογνωμία Ανακρίτριας και Εισαγγελέως. Υπενθυμίζεται πως η Ανακρίτρια έκρινε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η Εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, «κλειδί» για την επικείμενη απόφαση φαίνεται πως είναι το κριτήριο εάν και πόσο «ξεπέρασε» τα όρια της αυτοάμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνήγορος υπεράσπισης του Άγγελος Στεργιόπουλος, ανέφεραν πως πυροβόλησε γιατί βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Μάλιστα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος του 40χρονου, δείχνουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του, πριν ο 41χρονος πέσει νεκρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εικόνες καταγράφεται η στιγμή που το θύμα φτάνει στο κατάστημα με μία καραμπίνα στην πλάτη και ένα αιχμηρό αντικείμενο. Εκεί έφτασε και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης αφού χτύπησε ο συναγερμός καθώς ο 41χρονος είχε προβεί σε διάρρηξη του χώρου.  

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δύο άνδρες τρέχουν γύρω από ένα όχημα ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς ενώ η εικόνα σταματά με τον 40χρονο να τρέχει έξω από την επιχείρηση.

Πηγή: tempo24.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης