Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Φωτογραφίες – Video: Νίκος Χριστοφάκης 

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας σήμερα στη Βάρη μετά από πυροβολισμούς. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, το θύμα είναι ο πυγμάχος Αναστάσιος Μπερδέσης, ενώ το περιστατικό έγινε έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος», που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι προσέγγισαν τον άνδρα με ένα μαύρο πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, με μία από τις βολίδες να τον βρίσκει στο κεφάλι. Ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου, ενώ στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν περισσότεροι από 10 κάλυκες. 

Το θύμα ήταν γνώριμος των Αρχών, καθώς το 2008 το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση κυκλωμάτων της νύχτας στην Πάτρα. Ο Μπερδέσης είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας, αλλά είχε αθωωθεί. 

Για ένα διάστημα υπήρξε φυγόδικος, ωστόσο εντέλει εξέτισε ποινή φυλάκισης. Κατά το παρελθόν υπήρξε πυγμάχος, ενώ είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια όταν είχε κερδίσει το ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε μαρτυρία για τη δολοφονία

 

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο αιματηρό περιστατικό που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς χθες Κυριακή σημειώθηκε η δολοφονία ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης