«Σαφάρι» σε πανηγύρια στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα από μεικτά κλιμάκια έχει ξεκινήσει ήδη και την Κυριακή στο Τρίκορφο Ναυπακτίας έγιναν τρεις συλλήψεις. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thebest.gr και αστυνομικές πηγές, μεικτά κλιμάκια αποτελούμενα από την ΕΛ.ΑΣ και την Εφορία, θα πραγματοποιούν ελέγχους σε σημεία όπου στήνεται πανηγύρι.

Η αστυνομία θα ελέγχει υγειονομικά την περίπτωση και τον διοργανωτή ως προς τον αν έχει την απαραίτητη άδεια, τη σχετική αδειοδότηση για τη λειτουργία μουσικών οργάνων, την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, ενώ οι ΔΟΥ θα εστιάζουν στις φορολογικές παραβάσεις, στην έκδοση αποδείξεων κλπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή έγιναν ήδη τρεις συλλήψεις στο Τρίκορφο Ναυπακτίας όπου συνελήφθησαν δύο άνδρες και μια γυναίκα. Συγκεκριμένα ο έλεγχος έγινε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής, από αστυνομικούς του Α.Τ Μεσολογγίου, διενήργησαν ελέγχους.

Οι συλλήψεις έγιναν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λειτουργίας μουσικών οργάνων και χρήση τραπεζοκαθισμάτων. Στη συνέχεια οι συλληφθέντες, ιδιοκτήτες – υπεύθυνοι καταστημάτων, αφέθηκαν ελεύθερο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης