Δείτε το μαρτυριάρικο βίντεο των διοργανωτών του «πάρτι της κόκας» στη Μύκονο που κατέληξε σε 10 συλλήψεις, μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν 20 αστυνομικοί.

Στο βίντεο υπερπαραγωγή και στα πλάνα ημέρας, φαίνεται  η περιοχή που βρίσκεται η βίλα στο Φανάρι που νοίκιασε ο γνωστός επιχειρηματίας. Στα βραδινά πλάνα το βίντεο προϊδεάζει με βεγγαλικά και εφέ την προετοιμασία για το πάρτι που ήταν προγραμματισμένο. Μάλιστα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην ίδια βίλα θα γινόταν ακόμα ένα πάρτι, συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου. Στο βίντεο -πρόσκληση υπάρχει ο διακριτικός τίτλος «88 butterfly». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα βίντεο:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τι αναφέρει η Αστυνομία στο διαβιβαστικό 

Δείτε πως ενημέρωναν τους υποψ'ήφιους πελάτες για τη μυστική τοποθεσία του πάρτι

Μεσημβρινές ώρες της 03/06/2023 περιήλθαν στην υπηρεσία μας πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση «πάρτι» με ονομασία και θέμα «butterfly», σε βίλα στην περιοχή «Φανάρι» Μυκόνου. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες στην εν λόγω εκδήλωση θα λάμβανε χώρα εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες. 

Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης προβάλλονταν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram μέσω της σελίδας – κοινότητας- 88butterfly_ofc. 

Ιδρυτής – founder της εν λόγω σελίδας – κοινότητας όπως προέκυψε από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram είναι ο Γ. Γ…… με προσωπικό προφίλ «gigou88» το οποίο είναι ξεκλείδωτο – δημόσιο. 

Στις αναρτήσεις που ελάμβαναν χώρα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και από τους δύο προαναφερόμενους λογαριασμούς, δίδονταν προς τους ακόλουθους των λογαριασμών διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του πάρτι, ωστόσο αποκρύπτονταν η ακριβής τοποθεσία τέλεσης. 

Την 20:08 (8:08) ώρα της 03/06/2023, έγινε ανάρτηση στον ανωτέρω λογαριασμό με την οποία δόθηκε η τοποθεσία σε όσους είχαν ήδη λάβει πρόσκληση. 

Συγκεκριμένα δόθηκαν στο κοινό οι συντεταγμένες της βίλας ήτοι: 37.483527,25.327913. όπως εξακριβώσαμε επρόκειτο για πολυτελή ενοικιαζόμενη κατοικία (βίλα) με την επωνυμία “Mykonos Sunset Villas”

Η περίφημη βίλα στην περιοχή έξω από το Φανάρι Μυκόνου

Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώθηκε η κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου και οργανώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου ελεγχθεί ο χώρος και τα πρόσωπα που θα διοργάνωναν και θα συμμετείχαν στο πάρτι.

Πρόβα για το πάρτι από ... προσκεκλημένες

Τι κατέσχεσε η αστυνομία

«Από την υπηρεσία μας κατά τη διάρκεια της έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

  1. Τρεις (3) κονσόλες ήχου 
  2. Ένας (1) ενισχυτής ήχου
  3. Τρείς (3) φορητές Η/Υ 
  4. Δύο (2) φωτορυθμικά συστήματα 
  5. Μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας και το ποσό των 4,950 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν στο δωμάτιο διανομής του Γ……………. Γ….
  6. Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ναρκωτική ουσία , πιθανόν κοκαΐνη, μεικτού συνολικού βάρους πέντε δέκατων του γραμμαρίου (0,5gr), την οποία είχε στην κατοχή του ο Γ………… Α….,
  7. 7. Δύο (2) συσκευασίες DEPON περιέχουσες ουσία χρώμα ροζ, πιθανόν ναρκωτική ουσία και συγκεκριμένα κοκαΐνη εκ των οποίων η μία α) μεικτού συνολικού βάρους δέκα κόμμα δύο 10,2 γραμμαρίων με τη συσκευασία και η έτερη β) μεικτού συνολικού βάρους δέκα κόμμα οκτώ, (10,8) γραμμαρίων με τη συσκευασία
  8. Μια πλαστική συσκευασία περιέχουσα άγνωστη ναρκωτική ουσία συνολικού μεικτού βάρους 4 γραμμαρίων
  9. Τρία αυτοσχέδια τσιγαριλίκια ακατέργαστης κάνναβής που βρέθηκαν επιμελώς κριμένα σε κλιματιστική μονάδα πλησίον της εξωτερικής τουαλέτας της βίλας.
  10. Τέσσερις νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ουσία χρώματος ροζ, πιθανόν ναρκωτική ουσία και συγκεκριμένα κοκαΐνη που βρέθηκαν επιμελώς κριμένες σε κλιματιστική μονάδα πλησίον της εξωτερικής τουαλέτας της βίλας και συγκεκριμένα α) μια συνολικού μεικτού βάρους 1,1 γραμμαρίων με τη συσκευασία β) μια συνολικού μεικτού βάρους 1,3 γραμμαρίων με τη συσκευασία, γ) μια συνολικού μεικτού βάρους 1,3 γραμμαρίων με τη συσκευασία δ) μια συνολικού μεικτού βάρους 1,4 γραμμαρίων με τη συσκευασία
  11. Δύο (2) σακούλες βραχιόλακια εισόδου στο πάρτι. Τα εν λόγω ήταν σε δύο χρώματα και ανέγραφαν επ’αυτών το διακριτικό “SIROC, JMK, 3YEARS ANNIVERSARY” και έφεραν λογότυπο την πεταλούδα του χρήση μέσω κοινωνικής δικτύωσης INSTAGRAM “88BATERFLY_OFC».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης