Την Δευτέρα 12 Απριλίου θα ξεκινήσει ουσιαστικά η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στα Ανώγεια τον Μάιο του 2020 καθώς, με το που ξεκίνησε το δικαστήριο, διέκοψε για μία εβδομάδα.

Η υπόθεση με το διπλό φονικό στα Ανώγεια είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Κατηγορούμενος είναι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία και οπλοχρησία για τον φόνο του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη, ενώ κατηγορείται και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών για τον τραυματισμό στο πόδι ενός συγχωριανού του που πήγε να σταματήσει τον καβγά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο κατηγορούμενος και ο 32χρονος είχαν πριν το διπλό φονικό συγκρουστεί, με τον 29χρονο να γρονθοκοπεί τον γείτονά του. Εκείνος πήγε στο σπίτι του και γύρισε έξω από το σπίτι του Λευτέρη Καλομοίρη με ένα όπλο και στη διάρκεια πάλης που είχε με τον πατέρα του 29χρονου έπεσε νεκρός ο Λευτέρης Καλομοίρης. Ο 29χρονος υποστήριξε πως βλέποντας τον πατέρα του νεκρό θόλωσε και πυροβόλησε 7 φορές εναντίον του 32χρονου σκοτώνοντάς τον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Creta24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης