Αγωνία και απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες της πτήσης 125 της United Airlines από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο Newark Liberty της Νέας Υόρκης λόγω απώλειας καυσίμων.

Εκνευρισμός και απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε για δύο συνεχόμενες μέρες τους επιβάτες της πτήσης 125 της United AirlinesΤο αεροσκάφος Airbus 330 αναχώρησε με 45 λεπτά καθυστέρηση στις 13.10 το μεσημέρι της Κυριακής. Στην πτήση επέβαιναν Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου που επρόκειτο να πάρουν μέρος σε εκδήλωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα παρουσιάστηκε διαρροή καυσίμων και ο κυβερνήτης αποφάσισε την επιστροφή στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου και προσγειώθηκε στις 16.30.

Προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, η πτήση επαναπρογραμματίστηκε για τη Δευτέρα στις 14.20.

Ωστόσο επαναλήφθηκε το ίδιο ακριβώς περιστατικό με το ίδιο αεροπλάνο: Το Airbus απογειώθηκε στις 15.00. Λίγα λεπτά μετά κι ενώ το αεροσκάφος μόλις που βρισκόταν πάνω από τη Μύκονο, το αεροσκάφος παρουσίασε ξανά απώλεια καυσίμων, γεγονός που ανάγκασε τον κυβερνήτη να επιστρέψει πάλι πίσω στο αεροδρόμιο της Αθήνας, προκαλώντας εκνευρισμό και οργή στους επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερίδα εξ αυτών δηλώνουν ότι θα παραμείνουν μέσα στο αεροπλάνο μέχρις ότου κάποιος υπεύθυνος της αεροπορικής εταιρείας τους δώσει εξηγήσεις, και θα απαιτήσουν αποζημιώσεις για τη διπλή περιπέτεια που βίωσαν μέσα σε 24 ώρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης