Συνελήφθησαν ακόμη δύο εμπλεκόμενοι στη δολοφονία ενός 84χρονου, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο και απανθρακωμένο την 24-9-2014, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.

Τότε είχε συλληφθεί ως δράστης μία 44χρονη Ελληνίδα, αλλά η αστυνομική έρευνα ανακάλυψε ότι στο έγκλημα εμπλέκονταν και ακόμη δύο άτομα ρουμανικής καταγωγής, που διέμεναν ως ενοικιαστές στο τριώροφο οίκημα στο Αιγάλεω, το οποίο ανήκε στον άτυχο ηλικιωμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι είχε διαφύγει στη Ρουμανία, αλλά μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης ακολούθησαν συλλήψεις από τις ρουμανικές Αρχές.

Ο 37χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε ελληνικές φυλακές κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του, ενώ και για τη συνομήλικη σύζυγό του αναμένεται η έκδοσή της.

Όπως προέκυψε, οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με τον ηλικιωμένο, τον δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι του. Στη συνέχεια τεμάχισαν το πτώμα του και τοποθέτησαν τα μέλη του σε σακούλες, που μετέφεραν και πέταξαν σε κοντινό σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 84χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης