Αργά το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθησαν δύο Έλληνες 15 και 17 ετών για την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια.

Σημειώνεται, ότι τα πρόσωπα των δύο δραστών είχαν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και η ΕΛ.ΑΣ. κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τους ταυτοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

Η σύλληψή τους έγινε στο Περιστέρι, έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ανήλικα αδέλφια, 15 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται αυτήν την ώρα δικογραφία. Το θύμα της επίθεσης, όπως αναφέρουν απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του zougla.gr αναγνώρισε τους νεαρούς, στην Ασφάλεια όπου κλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άγνωστο παραμένει εάν οι δύο νεαροί θα καταθέσουν στους αστυνομικούς ή θα θελήσουν να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι και ένας ειδικός φρουρός που κατηγορείται για υπόθαλψη, καθώς γνώριζε ότι δράστες ήταν δύο ανήλικοι, δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του ενώ όταν οι νεαροί προσήχθησαν, θέλησε να τους δει από κοντά.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ο εν λόγω εργαζόμενος ζήτησε από δύο νεαρούς επιβάτες να φορέσουν τη μάσκα τους και στον έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο νεαροί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα.

Το θύμα με πόνους στο πρόσωπο και το σώμα του μεταφέρθηκε σε χώρο του σταθμού, απ΄ όπου τον παρέλαβε μετά από λίγο το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Διαβάστε επίσης: «Φώναζα ”φτάνει” – Γιατί τέτοιο μένος;»: Η περιγραφή του σταθμάρχη για τον ξυλοδαρμό του

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης