Καταλυτική ήταν η συνδρομή του 88ου Τάγματος Μηχανικού του Στρατού Ξηράς στο έργο αποχιονισμού του οδικού δικτύου της Λήμνου.

Δύο εκχιονιστικά μηχανήματα καθάρισαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς κεντρικούς δρόμους σε διάφορες περιοχές του νησιού, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία. Προτεραιότητα δόθηκε στις οδικές αρτηρίες του Αγίου Δημητρίου, του Κοντιά, του Κορνού, των Σαρδών, της Δάφνης και του Καταλάκκου, όπου η ποσότητα του χιονιού ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε video από την επιχείρηση απομάκρυνσης του χιονιού…

Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

Οι ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν βλάβες κατά τη διάρκεια της παραμονής Πρωτοχρονιάς στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στην ευρύτερη περιοχή της Μύρινας διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στο Πλατύ μέχρι και τις 14.30 το μεσημέρι, οι οποίες αποκαταστάθηκαν νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ιδιαίτερα έντονα ήταν τα προβλήματα στη βορειανατολική πλευρά του νησιού, όπου η διακοπή στην ηλεκτροδότηση διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες. Ειδικότερα, στα χωριά Σκανδάλη, Φυσίνη, Αγιά Σοφιά, Καμίνια, Ρουσσοπούλι και σε τμήμα του Μούδρου, το ρεύμα επανήλθε γύρω στις 15.00 το μεσημέρι.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων σημειώθηκαν πτώσεις στύλων της ΔΕΗ σε Πλατύ, Εβγάτη, Παναγιά, Καμίνια και Λιβαδοχώρι.

Πηγή: limnosfm100.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης