Δήμος Κηφισιάς: Στις 20.00 το απόγευμα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, 10:49
Δήμος Κηφισιάς: Στις 20.00 το απόγευμα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
Ο Δήμος Κηφισιάς βάζει και φέτος τα Χριστούγεννα τα γιορτινά του και καλεί όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες να βρεθούν κοντά σε μια μεγάλη γιορτή στο χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της πόλης.

Η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί με την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.00 μ.μ. στο κέντρο της Κηφισιάς (Λεβίδου και Κολοκοτρώνη) από τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και την πετυχημένη στον χώρο της ελληνικής pop μουσικής, Demy. Αμέσως μετά η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή και το κέντρο της Κηφισιάς θα πλημμυρίσει από μουσικές νότες και νιάτα. Η πετυχημένη star της νεολαίας υπόσχεται στους fans της ένα μοναδικό live.

Φέτος, το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στον Δήμο Κηφισιάς είναι πλούσιο σε δράσεις, γεμάτο μουσική, παραμύθια, παιχνίδια, θέατρο και δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που προσφέρονται δωρεάν στους δημότες και τους επισκέπτες.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμαΤελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015, 10:58