«Ευχόμαστε να γίνει καλά» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σχετικά με το αιματηρό περιστατικό με θύμα το επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τόσκας δήλωσε πως τα περιστατικά κλοπών και ληστειών μειώθηκαν σημαντικά το έτος 2017 συγκριτικά με το 2016, διευκρινίζοντας πάρα ταύτα ότι δεν «πρέπει να ωραιοποιούμε τα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και χωρίς προβλήματα. Ωστόσο καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μειωθούν τέτοιου είδους περιστατικά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός.

Ο κ. Τόσκας αναφέρθηκε και σε επίμαχη οδηγία προς τους πολίτες, βάσει της οποίας θα πρέπει να παριστάνουν ότι κοιμούνται εάν αντιληφθούν την παρουσία ληστών εντός του σπιτιού τους: «Κάποιοι μας χλεύαζαν για αυτή την οδηγία, όμως πρόκειται για οδηγία που δίδεται από τις αστυνομικές Αρχές όλου του κόσμου, για το πώς πρέπει να αντιδρούν οι άνθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης