Τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων εξέφρασε από την Θράκη όπου βρίσκεται σε περιοδεία με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ο κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Υφυπουργός αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Παράλληλα, ο κ. Δερμεντζόπουλος έστειλε μήνυμα στήριξης στο σύνολο των συμμετεχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την άοκνη εργασία που προσέφεραν προκειμένου να εκδοθούν τα αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί η δήλωση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για χιλιάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι κοπιώδεις προσπάθειες ετών, τόσο των ίδιων των μαθητών, όσο και των οικογενειών τους ευοδώνονται.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Εξίσου θερμά είναι τα συγχαρητήρια μου και προς στους γονείς και τους κηδεμόνες των υποψηφίων, που στήριξαν ποικιλοτρόπως τα παιδιά στον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέλω να απευθυνθώ, όμως, και σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος. Δεν πρέπει να υπάρχει πικρία και λύπη, καθώς η ζωή δίνει πάντα ευκαιρίες. Με προσπάθεια, πείσμα και θέληση θα έχουν την ευκαιρία για να πραγματώσουν τις προσδοκίες τους.

Ευχαριστώ, τέλος, τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν, μαζί με τους μαθητές, εντατικά και με αυταπάρνηση κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αλλά και τους υπαλλήλους και τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εργάστηκαν συστηματικά, αποτελεσματικά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την επεξεργασία και την έκδοση αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων».

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι βάσεις για τα ΑΕΙ – ΤΕΙ, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014, 10:00

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης