Βίντεο – φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας 

Στην τελική ευθεία για την έκδοση απόφασης εισήλθε η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση των στημένων επιθέσεων έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη που στην επόμενη δικάσιμο, στις 11 Οκτωβρίου, θα προχωρήσει με την πρόταση του εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία απολογία με στόχο  τους ….πολιτικούς τους οποίους κατηγόρησε ότι τον άφησαν άνεργο επί 17 μήνες, προχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής. Ο Φουρθιώτης απολογούμενος έβαλε κατά πάντων, αρνούμενος τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ο γνωστός παρουσιαστής ισχυρίστηκε μάλιστα πως ήθελαν να του κλείσουν το στόμα υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Βρυώνης μεταβίβασε το σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά ήταν για να μη μιλήσω για τον υπουργό Επικρατείας και να μην μπλέξει ο Βρυώνης και ο Φλαμπουράρης. Και ο Βρούτσης αφού έφυγε από το υπουργείο, τέσσερις μήνες μετά βγήκε να πει ότι τον απείλησα με μπράβους…Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Που αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη».

Τη γραμμή της άρνησης ακολούθησαν κι οι υπόλοιποι τρεις συγκατηγορούμενοί του. «Δεν έχω καταλάβει το λόγο που βρίσκομαι εδώ. Εργάζομαι 11 χρόνια για τον Βρυώνη. Εκεί γνώρισα τον Φουρθιώτη. Δεν ξέρω ούτε για πυροβολισμούς, ούτε για βόμβες, ούτε έχω τέτοια ειδικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των συγκατηγορουμένων του παρουσιαστή που δικάζεται  μεταξύ άλλων και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11 Οκτωβρίου θα διατυπώσει ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων.

Δείτε τι δήλωσε στη κάμερα της «Ζούγκλας» ο Μένιος Φουρθιώτης:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης