Μεγαλώνει ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς και άλλοι πέντε γνωστοί ηθοποιοί προστίθενται στη λίστα των προσώπων που θα εξεταστούν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να κληθούν για να καταθέσουν τρεις νέοι μάρτυρες αναφορικά με τα όσα έχει καταγγείλει η πρώτη μηνύτρια, αίτημα που έγινε ομόφωνα δεκτό από το δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα θα κληθούν στις 6 Οκτωβρίου, η Θάλεια Ματίκα, η οποία έχει αναφερθεί πως είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου Ήβη και πως είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους, η Ζέτα Μακρυπούλια  για να διευκρινιστεί  εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στην επίμαχη παράσταση αλλά και η Αλίνα Κοτσοβούλου, για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο. «Είναι πρόσωπα που αναφέρονται συνεχώς. Το δικαστήριο θέλει να δει τι λένε αυτά τα πρόσωπα για τα γεγονότα» εξήγησε η πρόεδρος

Την κλήτευση άλλων δύο ηθοποιών ζήτησε και η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Το σχετικό αίτημα έγινε επίσης δεκτό κι έτσι θα εξεταστούν επίσης ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, σε επόμενη δικάσιμο. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 4 Οκτωβρίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης