Πριν από λίγες ημέρες, είχε προκαλέσει φρίκη η συμπεριφορά συμπολίτη μας και ιδιοκτήτη διαμερίσματος ο οποίος αρνήθηκε να νοικιάσει διαμέρισμα σε μια εργαζόμενη στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid-19, διότι εργάζεται σε… ΜΕΘ!

Η νοσηλεύτρια μέσω ανάρτησής της στα social media δημοσιοποίησε το γεγονός, λέγοντας πως είχε πέσει θύμα κοινωνικού ρατσισμού με το εν λόγω περιστατικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, το αρχικό σοκ που η ίδια ένωσε όταν ο ιδιοκτήτης στο κέντρο της Αθήνας της επέστρεψε την εγγύηση που είχε καταβάλει επειδή πληροφορήθηκε ότι εργάζεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», ανήκει πλέον στο παρελθόν. 

Η ίδια με νέα ανάρτησή της, ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν, προσφέροντάς της μάλιστα σπίτι για ενοικίαση, μέχρι και για δωρεάν διαμονή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μετά από μια αυθόρμητη ανάρτησή μου, έγινα μάρτυρας αμέριστης αγάπης και υποστήριξης που ειλικρινά αρχικά με σόκαρε και έπειτα με γέμισε ελπίδα και δύναμη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Δέχτηκα αρκετά μηνύματα από συνανθρώπους μας, που μου πρόσφεραν σπίτι για ενοικίαση μέχρι και για δωρεάν διαμονή. Σε μια κοινωνία, η οποία με ματαιώνει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, είδα μια μεγάλη ακτίνα φωτός. Μου δώσατε αμέριστο κουράγιο και δύναμη όχι μόνο για να μάχομαι στην εργασία μου αλλά και για να συνεχίσω να μάχομαι στην καθημερινότητα μου. Μην εγκαταλείψετε ποτέ. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στους αγώνες της καθημερινότητάς σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης