Περισσότεροι από 50 εθελοντές, μέλη και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας, έδωσαν ραντεβού, το Σάββατο το πρωί, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης για να συνδράμουν ο καθένας από το πόστο του στην ομαλή και χωρίς ταλαιπωρίες διανομή του αλευριού στους κατοίκους της Πιερίας.

Περισσότερες από 2.000 οικογένειες είχαν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα παραγγείλει 100 τόνους αλεύρι για όλες τις χρήσεις προς 0,50 λεπτά το κιλό από τον Ε.Α.Σ, Κιλκίς. Από νωρίς το πρωί, τα φορτηγά είχαν τοποθετηθεί και οι εθελοντές, μαζί με τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού ήταν στις θέσεις τους. Από τις 8.00 και ανά 30 λεπτά κατέφθαναν οι «πελάτες», οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από την προηγούμενη μέρα για την ώρα παραλαβής. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα ή καθυστέρηση, καθώς η Εθελοντική Ομάδα έχει δώσει μαθήματα οργάνωσης και συνέπειας σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ίδιο χώρο της εμποροπανήγυρης βρέθηκαν και οι δύο ορυζωπαραγωγοί από την Χαλάστρα οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δειγμάτισαν το προϊόν τους (ρύζι νυχάκι, κίτρινο, καρολίνα, γλασέ). Οι παραγωγοί ρυζιού σημείωσαν ότι είναι σε θέση να ικανοποιήσουν την ποσότητα που θα παραγγείλουν οι Πιεριείς ενώ το ρύζι θα συσκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί όλες τις απαιτήσεις.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά, με πληροφορίες από το portalpierias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης