Διεθνές ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του Σέρβου, το μικρό όνομα του οποίου είναι Ιβάν, και ο οποίος κατηγορείται ότι είναι από τα βασικά μέλη του κυκλώματος που διακινούσε τεράστια φορτία κοκαΐνης στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο συνεργός του είχε συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο στη Βάρκιζα με τους αστυνομικούς της Δίωξης ναρκωτικών να βρίσκουν μέσα στο διαμέρισμα του 136 κιλά κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Το βίντεο της σύλληψης του Σέρβου με τα 135 κιλά κοκαϊνης

 Μετά από έρευνες πέντε μηνών οι ελληνικές αρχές, αστυνομικές και δικαστικές, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ικανά στοιχεία ώστε να εκδοθεί για πρώτη φορά διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αποκαλουμένου και «Εσκομπάρ των Βαλκανίων».

Ο 36χρονος Ιβάν έμενε σε πολυτελείς κατοικίες στη χώρα μας, επιλέγοντας κυρίως τα νότια προάστια. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που ανακάλυψαν οι ελληνικές αρχές είναι το γεγονός ότι οι τρεις βίλες φέρονται να έχουν ιδιοκτήτες ευρωπαίους πολιτικούς. «Δεν γνωρίζουμε αν οι ιδιοκτήτες ήξεραν την πραγματική δράση του Σέρβου» έλεγε έλληνας αξιωματούχος ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι την υπόθεση.

Ο… «Ιβάν ο τρομερός» έκανε στη χώρα μας μεγάλη ζωή ενώ οι λογαριασμοί στα ακριβά εστιατόρια όπου σύχναζε μαζί με άλλους Σέρβους, έφταναν τις πολλές εκατοντάδες ευρώ. Επίσης, φρόντιζε να δείχνει την αδυναμία του στην σύντροφο και πανέμορφη συμπατριώτισσα του, η οποία είναι μοντέλο στην Ευρώπη και την Αμερική, κάνοντας της δώρο πανάκριβα ρολόγια πολλών χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους και τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς αυτοκινήτου με το οποίο γινόταν η μεταφορά της κοκαΐνης μέσα σε ειδική κρύπτη. «Εξετάζουμε στοιχεία που λένε ότι το πανάκριβο αυτοκίνητο είχε κάνει ταξίδια και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και δεν αποκλείεται να μετέφεραν ποσότητες ναρκωτικών».

Διαβάστε επίσης: Η στιγμή της σύλληψης του Σέρβου με τα 135 κιλά κοκαΐνης στη Βάρκιζα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης