Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χαλανδρίου, καθώς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έσπευσαν στο σημείο της οδού Παπανικολή, όπου έχει υποστεί καθίζηση το οδόστρωμα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Παράλληλα η δημοτική Αρχή βρίσκεται σε επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής, ώστε να ενημερωθεί για την αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά και για την ασφάλεια γενικότερα όλου του δρόμου.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Χαλανδρίου αναφέρει: «Σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται ο Δήμος Χαλανδρίου προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην οδό Πανανικολή, αποκλειστικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και στη συνέχεια τονίζει: «Η κυκλοφορία διακόπηκε το απόγευμα στο ύψος της Ζαν Μωρεάς στο ρεύμα της ανόδου, μετά από καθίζηση του οδοστρώματος. Στο σημείο εκτελούνταν έργα από συνεργείο της Περιφέρειας.

Σε επικοινωνία που είχε νωρίτερα ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος με την αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, έλαβε τη διαβεβαίωση ότι τα συνεργεία της Περιφέρειας θα επιστρέψουν άμεσα στο σημείο προς αποκατάσταση της ζημιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης