Σε διανομή ακτινιδίων και πορτοκαλιών θα προχωρήσει η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσω των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε.

Η διανομή θα αφορά στους ωφελούμενους του προγράμματος καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους, και γίνεται με βάση την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ποσότητες θα παραδοθούν στους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης στα σημεία παράδοσης και διανομής που έχουν ήδη υποδείξει για την εξυπηρέτηση των ωφελουμένων τους.

Η διανομή θα πραγματοποιείται με την υποχρεωτική επίδειξη του αριθμού ΑΜΚΑ και θα γίνεται αντιστοίχιση με τις λίστες ωφελουμένων.

Η παράδοση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στους εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης ως εξής:
α) Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας
β) Δήμο Ξηρομέρου
γ) Δήμο Θέρμου
δ) Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου
ε) Δήμο Ναυπακτίας
στ) Ι. Μ. Ναυπάκτου
ζ) Σύλλογο ΑΜΕΑ Γονέων -Κηδεμόνων και Φίλων αυτών (Ναυπακτίας και Δωρίδος) Αλκυόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διανομή των φρούτων στους ωφελούμενους του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των εταίρων, οι οποίοι και θα μεριμνήσουν για την ενημέρωσή τους σχετικά με τις ημέρες και τα σημεία διανομής των προϊόντων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης