Στους δρόμους βγήκαν εκ νέου το πρωί της Τετάρτης μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ με βασικό αίτημα την ικανοποίηση θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί δήμοι αφήνουν απλήρωτους τους συμβασιούχους «παρατασιούχους», σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, με τους διαδηλωτές να ζητούν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους και να μην απολυθούν όσοι εμπίπτουν στην πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θέτει το 24μηνο ως ανώτατο χρόνο υπηρεσίας των συμβασιούχων.

Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ ζήτησαν να έχουν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη προκειμένου να του εκθέσουν τα αιτήματά τους. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, με αποτέλεσμα ορισμένοι από τους διαδηλωτές να εισβάλουν στο κτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί δήμοι αφήνουν απλήρωτους τους συμβασιούχους «παρατασιούχους», ενώ ήδη χιλιάδες εργαζόμενοι καταφεύγουν στα δικηγορικά γραφεία προκειμένου να διασφαλίσουν την πληρωμή και τη μη απόλυσή τους.





σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης