Διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις ελλείψεις προσωπικού και το οργανόγραμμα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 12:44
Διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις ελλείψεις προσωπικού και το οργανόγραμμα

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις ελλείψεις προσωπικού και το οργανόγραμμα. 

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων αναφέρεται: 

Πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά.

– Διεκδικούμε τη νόμιμη καλοκαιρινή κανονική άδεια, για όλους. Γιατί δεν κάναμε εμείς τη διαχείριση της πανδημίας, ούτε τη διαχείριση του προσωπικού στο νοσοκομείο μας. Δεν αντέχουμε 2ο καλοκαίρι χωρίς την καλοκαιρινή άδεια που δικαιούμαστε! Είμαστε επικίνδυνοι όταν δουλεύουμε σε τόσο εντατικούς ρυθμούς!
– Να αναδείξουμε τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και ας προσπαθούν κάποιοι να ωραιοποιήσουν την κατάσταση….! Μεγάλο σε χώρους κτίριο, επέκταση στη λειτουργία των τμημάτων, πολλές απαιτήσεις… Χθες έπρεπε να είχε γίνει καταγραφή των τμημάτων και η στελέχωση με το ανάλογο προσωπικό! Πότε σκοπεύουν να αλλάξουν το Οργανόγραμμα του νοσοκομείου; Ήδη κλείνουμε έναν χρόνο λειτουργίας στο νέο Νοσοκομείο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!

Οποιαδήποτε άλλη δήλωση για λειτουργία τμημάτων αποτελεί απλά «πυροτέχνημα». Γιατί, καθημερινά, δεν έχουμε να κάνουμε με έγγραφα αλλά με ανθρώπινες ζωές!
Και όλοι οι εργαζόμενοι στον χώρο είμαστε κρίκοι μιας αλυσίδας με κοινό σκοπό….!

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 13:06