Στην υπόθεση της 24χρονης η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στη δράση κυκλωμάτων μαστροπείας αναφέρθηκε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής  στον Real Fm 107,1.

Ο κ. Διαλυνάς -του οποίου ζητήθηκε η εθελοντική συνδρομή από τον συνήγορο της 24χρονης- εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό τους τόσο για τις καθυστερήσεις που διαπιστώνονται όσον αφορά στις τοξικολογικές εξετάσεις όσο και για άλλες παραλείψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, αναφέρθηκε στην έρευνα που διεξάγεται για τα κυκλώματα μαστροπείας που δρουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά έχουν διασυνδέσεις και στο εξωτερικό, καθώς τα πλοκάμια του φτάνουν μέχρι την Κύπρο αλλά και στο… Ντουμπάι, ενώ η παράνομη δράση αφορά και ναρκωτικά.

Μάλιστα όσον αφορά στη δράση επί ελληνικού εδάφους, ο κ. Διαλυνάς επισήμανε ότι το κύκλωμα έχει διασυνδέσεις στην Αθήνα και στη Χαλκιδική, όπου… «μετακομίζει», κυρίως, τους καλοκαιρινούς μήνες.

Και αποκάλυψε πως ο ίδιος έχει στα χέρια του πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο δρα το κύκλωμα, αλλά και πώς συγκροτείται και από ποιους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε όλα όσα είπε ο Νίκος Διαλυνάς:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης